Autosoft

Goede weergaven van jouw autobedrijf website

Een goede website van een autobedrijf toont meer dan alleen voorraad

Autosoft biedt verschillende website pakketten voor het autobedrijf, variërend van een eenvoudig maar professioneel visitekaartje tot en met een volledig virtuele vestiging van jouw autobedrijf.

Maar liefst 98% van de autokopers oriënteert zich voor aanschaf uitgebreid online. Ruim 60% van de bezoekers van jouw autobedrijf website bekijkt deze via een tablet of mobiele telefoon, wat een goede weergave op deze apparaten essentieel maakt.

AutoCommerce Occasion Beheer

Voor wie voertuigpresentatie serieus neemt

Autosoft - AutoCommerce

Een goede presentatie en voorraadbeheer van jouw voertuigvoorraad is een basisvoorwaarde voor verkoopsucces binnen het autobedrijf.

Met AutoCommerce Occasion Beheer houdt je grip op jouw voorraad en ben je verzekerd van een compleet occasion software systeem.
AutoCommerce neemt je voor het adverteren van auto’s een aantal belangrijke taken uit handen.

Voertuigen één keer invoeren

De rest gaat vanzelf!

  • Je voertuigvoorraad compleet en overzichtelijk geïntegreerd in je website.
  • Eenvoudig adverteren op Marktplaats via AutoCommerce. Je kan je advertentie zelfs dagelijks of wekelijks automatisch ‘omhoog’ laten plaatsen.
  • Je voertuigen slechts één keer invoeren, waarna Autosoft de plaatsing verzorgt op alle voor jou interessante occasionportals.
  • Je kan per voertuig zelf kiezen op welke portals je wilt adverteren.

En álles kan gewoon met de telefoon.
Want AutoCommerce is geheel responsive.

AutoCommerce Mobiel

AutoCommerce
Occasion beheer

Gemakkelijk overal je werk doen? AutoCommerce Occasion beheer is ook beschikbaar op jouw telefoon! Je hoeft géén app te kopen, je hoeft zelfs niets te downloaden.

Je logt in bij AutoCommerce op je telefoon en de responsive versie verschijnt! Wil je liever de desktopversie? Dan draai je je telefoon gewoon een kwartslag. Superhandig!

POWERED BY AUTOSOFT